Vad tycker e-cigarettexperter ?

Detta betänkande påminner bland annat om att e-cigaretter måste regleras ( e-cigaretter är för närvarande inte läkemedel eller tobaksprodukter) och att de måste hindras från att främjas bland icke-rökare och ungdomar eftersom det finns en stor risk att röka genom e-cigaretter som Aromer & Essenser, Capella Aromer, Flavourart Aromer, Nikotin, Nikotin salt, Vape moddar, Mekaniska Moddar, Reglerbara moddar, Squonks, RBA Coils, förbjuda hälsopåståenden och se till att befintliga åtgärder mot tobak inte påverkas av tobaksindustrins kommersiella intressen.

I denna rapport dras slutsatsen att det saknas studier om hälsoriskerna för vaping. Inandning av nikotin är inte utan risk eftersom nikotin är en tumör promotor och orsakar neuro degeneration hos unga människor; därför måste vi varna barn, gravida kvinnor och någon kvinna i fertil ålder eftersom ingenting är känt om risken för passiv inandning på lång sikt : kotinnivåer finns hos dem som utsätts för vaping andra.

I Schweiz rekommenderas att inte vape i närvaro av ett barn.

I en rökare som planerar att sluta röka tack vare den elektroniska cigaretten är det först nödvändigt att exponera många e-cigg på ecigaretter.se och föreslå de validerade metoderna för rökavvänjning.

Den elektroniska cigaretten bör inte vara en inkörsport till rökning : cigaretttillverkare tror att de kan sälja sina produkter till 10% av invånarna i världen på en regelbunden basis och att om de utvecklar alternativa produkter såsom en e-cigarett med e-vätska som också kan kallas för e-juice, e juice, ejuice, eller e-juice som levererar tobaksånga, nikotin eller båda, då de kan fördubbla sitt mål för konsumenterna.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.